Επιλέξτε τη γλώσσα σας

Image

ΠΡΟΦΙΛ

Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών ιστιοπλοΐας με εμπειρία άνω των 30 ετών στον κλάδο. Οι τεράστιες πρακτικές γνώσεις και οι τεχνικές μας δεξιότητες καλλιεργήθηκαν μέσω των προσωπικών μας ταξιδιών και της συμμετοχής σε ανταγωνιστικούς αγώνες. Το ακλόνητο πάθος μας για ιστιοπλοΐα, και η ακόρεστη επιθυμία μας να ταξιδέψουμε, μας ενέπνευσαν να επεκταθούμε στη ναύλωση.

Ο ιδιόκτητος στόλος μας έχει επιλεγεί προσεκτικά για ποιότητα, καινοτομία, κομψότητα και απόδοση για να εγγυηθεί την απόλυτη εμπειρία ιστιοπλοΐας. Επιλέξτε ένα από τα τέσσερα πολυτελή γιοτ μας για να ταξιδέψετε στα Ελληνικά Νησιά. απολαύστε τον ήλιο, βουτήξτε στα καταγάλανα νερά και απολαύστε τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα καθώς εξερευνάτε ατελείωτες παραλίες και αξέχαστες αρχιτεκτονικές, ιστορικές και αρχαιολογικές τοποθεσίες.

Η ικανοποίηση των πελατών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Οι αξιόπιστοι τεχνικοί συνεργάτες μας διατηρούν και εξυπηρετούν τον στόλο μας με ιδιαίτερη φροντίδα και ασύγκριτη προσοχή στη λεπτομέρεια για να εξασφαλίσουν διακοπές χωρίς ανησυχίες. Ένας από τους επαγγελματίες της ιστιοπλοΐας μας θα διασφαλίσει την ομαλή μετάβαση από την αρχική σας έρευνα μέσω του check out και πέραν αυτής.

Το Wanderlust είναι η επιλογή για όσους έχουν απαιτητικές προτιμήσεις. που αναζητούν μια εναλλακτική λύση για μια παραδοσιακή διαμονή στο ξενοδοχείο και έχουν την ακαταμάχητη επιθυμία να ταξιδέψουν και να απολαύσουν νέες εμπειρίες.

Αφήστε το Wanderlust να σας καθοδηγήσει στην επόμενη περιπέτειά σας!

Διεθνή Βραβεία

SUN ODYSSEY490
SUN ODYSSEY 440
yaghts to rent greece

Ζήστε το ελληνικό καλοκαίρι!Κάντε την κράτησή σας τώρα!

logowanderlust1.png
Γραφείο Αθήνα
Παρθενώνος 1-3
Νέα Ερυθραία 14671
+30 2130447793
info@wanderlustyachting.com

Λίζα Μυλωνά, Τμήμα ναύλωσης

+30 6955785101
Image
Image

Για Κρατήσεις